Debat: Verden bør være visionen for Det Blå Danmark

Regeringens vækstteam for Det Blå Danmark må favne hele verden og ikke kun Europa i sin nye vision, skriver Jenny N. Braat, adm. direktør for Danske Maritime. 

Læs mere
Maritimt elitetræningscenter skal ligge i Nordjylland

MARCOD i Nordjylland har vundet udbuddet om at drive et maritimt elitetræningscenter for maritime SMV’ere i Danmark. Danske Maritime bakker op.

Læs mere
Danske Maritime udvider ledelsen med nyansat sekretariatschef

Cecilie Lykkegaard vender tilbage til Danske Maritime med titel af sekretariatschef som et led i en oprustning af området ’beskæftigelse og kompetencer’.

Læs mere
Gratis bus og entré til SMM 2016 i Hamborg

100 maritime virksomheder og studerende kan få en gratis endags bustur med betalt entré til SMM-messen i Hamborg onsdag den 7. september. Tilmelding sker efter først-til-mølle!

Læs mere
Debat: Verden bør være visionen for Det Blå Danmark
Maritimt elitetræningscenter skal ligge i Nordjylland
Danske Maritime udvider ledelsen med nyansat sekretariatschef
Gratis bus og entré til SMM 2016 i Hamborg
E-mailadresse:
Fulde navn:
Virksomhed:
Afmeld
Log på
Udskriv

 

forside1 forside2 forside3

Brancheforeningen Danske Maritime

Danske Maritime er branche- og arbejdsgiverforening for danske leverandører af maritimt udstyr og skibe. 

Som et serviceorgan for medlemsvirksomhederne er det blandt vores fremmeste opgaver at bidrage til, at den danske maritime industri kan fortsætte sin mangeårige succes og styrke sin globale konkurrenceevne. Det gør vi blandt andet ved at arbejde for de bedst mulige rammevilkår for den danske maritime industri.

 

 

Medlemmer af Danske Maritime

Danske Maritimes medlemmer arbejder med udvikling, produktion og servicering i den maritime sektor. Foreningens medlemmer er globalt orienterede og omfatter maritime udstyrs- og serviceleverandører samt skibsværfter.

Se en oversigt over Danske Maritimes medlemmer og beskrivelser af de enkelte medlemsvirksomheder ved at klikke på linket nedenfor.

 

Danish Maritime Days 2016

Danske Maritime er en del af Danish Maritime Days. I år afholdes Danske Maritime og vores medlemmer Danish Maritime Technology Conference den 26.-27. oktober 2016 i Lokomotivværkstedet i København. 

Danish Maritime Days bringer hele den globale maritime industri sammen i uge 43 i København. Danish Maritime Forum afholdes den 26.-27. oktober 2016.

 

 

København

Danske Maritime
Amaliegade 14, 1. sal, 1256 København K


Tlf.: 33 13 24 16

E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bruxelles

Danish Maritime
79, Rue du Cornet, 1040 Bruxelles


Tlf.: +32 (02) 230 6934